শুক্রবার, ৪ মার্চ, ২০১৬

Upwork U.S. English Basic Skills Test Question & answers 2016

Hello All, I am Rubel Islam From Bangladesh.  Don’t worry! I am sharing some possible question and U.S. English Basic Skills Test answers 2016. Just simply read this U.S. English Basic Skills Test Question & Answers and get the first place in Upwork test.

Note: There is only the correct answers with all question.

Upwork US English Basic Skills Test answers 2015 are following:

1. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.Lilacs ______ violets are usually purple, ______ I have seen some ______ are white.

Ans:(a)and, however, that

2. Choose the option that correctly changes the original sentence from active voice to passive voice.ORIGINAL SENTENCE:That tall man is carrying a lot of lumber.REWRITTEN SENTENCES:

Ans:(d) A lot of lumber is being carried by that tall man.

3. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.If Harry __________ to the party too early, don’t let him in; he __________ outside like everyone else.

Ans:(a) gets, will have to wait

4. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.Jerry said, “I saw my cousin at the fair.”

Ans:(b)Jerry said he had seen his cousin at the fair.

5. Read the original sentence below and then choose the rewritten sentence that illustrates proper sentence structure.ORIGINAL SENTENCE:It is easy to carry solid objects, but the same cannot be said of liquids. REWRITTEN SENTENCES:

Ans:(c) Unlike liquids; solid objects can easily be carried.

6. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.”I will be moving soon,” said Alma.

Ans:(a) Alma said she would be moving soon.

7. Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.It’s never too late to learn how to swim ________________ you may fall off a boat!

Ans:(a), you never know when

8. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.I placed my notes _______ my desk and referred to them _______ the meeting.

Ans:(b) beside, during Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.

9. Knowing that February was the _________ month of the year, Cheryl planned her vacation ___________.

Ans:(b) shortest, accordingly Change the following sentence from a quotation to indirect speech.

10. Carol has said, “I am responsible for this project.”

Ans:(b) Carol has said that she is responsible for this project.

11. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence days . for last has good weather few The been the not

Ans:(d) The weather has not been good for the last few days.

12. _______ is the name of the opera, and _______ role did you say Maria would play?

Ans:(c) What, which Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.

13. Did you see the show last night?

Ans:(a) No, because by the time I got there all the tickets had already been sold. 

14. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.Rhonda says, “I get to work early every day.”

Ans:(a) Rhonda says she gets to work early every day. 

15. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence._______ she was feeling ill, Teresa wanted to eat only _____ apple _____ some soup.

Ans:(c)Because, an, or 

16. Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?

Ans:(a) Did Annabel knowingly lie on the witness stand? 

17. Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.Does Jack wear that furry hat often?

Ans:(d)No, he only wears it when his ears are cold. 

18. Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?

Ans:(c) The man in the black cape mounted his powerful stallion and rode away.

19. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.Jeremy drove his motorcycle _______ the bridge, _______ the hill, and _______ the diner before finally parking it _______ two police cars.

Ans:(c) across, down, past, between

20. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.”I’m not feeling well,” Agatha said.

Ans:(c) Agatha said she wasn’t feeling well. 

21. Choose the series of prepositions that best completes the following passage.Although Marvin said he had hidden the keys _______ the flower pot, we were unable to find them _______ the dark. In the end, we waited for him at the coffee shop ___________ the corner.

Ans:(a)under, in, around 

22. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.Although the issue was very serious, the committee disposed ______ it in a few minutes and moved _______ to other business.

Ans:(b) of, away 

23. Which of the following sentences illustrates incorrect pronoun usage?

Ans:(d) None of the above 

24. Which of the following sentences is NOT punctuated correctly?

Ans:(b) I need you to pick up several boxes of paperclips, pens, and pencils; three pounds each of potatoes, carrots, and peas; and my dry cleaning. 

25. Choose the series of verbs and phrases that best completes the following passage.This dish _________ too spicy. Why __________ so much pepper?

Ans:(c)is, did the chef use 

26. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.27. Alison regrets _________ you with her remarks; she never meant _________ so.

Ans:(d)hurting, to do 

27. Which of the following sentences does NOT illustrate correct verb and verb tense usage?

Ans:(b)Clarabelle’s mother absolutely hated nicknames and always calls her daughter by her full name.

28. hoose the series of pronouns that best completes the following sentence.Victor, who stole _______ ideas and used them to make _______ a millionaire, never once offered _______ a word of thanks.

Ans:(d) our, himself, us 

29. Which of the following sentences illustrates proper sentence structure?

Ans:(d) The queen had hardly finished her speech when the people began to disperse. 

30. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.The deer ran quickly _______ the trees, its hooves pounding _______ the forest floor.

Ans:(c) through, on 

31. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.After realizing that our hosts hadn’t actually invited ______ to ______ party, ______ excused ______ from the table and slipped out the back door.

Ans:(a) us, their, we, ourselves 

32. Choose the series of verbs that best completes the following passage.I find it very hard to remember _________ letters that are entrusted to me. In fact, I remember _________ to do so dozens of times!

Ans:(d)mailing, forgetting 

33. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.That house used to be ______ , but ______ have given it to ______.

Ans:(c)mine, I, her 

34. Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?

Ans:(a)Celine lives on Arthur Street; however, she works on Beatrice Boulevard. 

35. Which of the following sentences does NOT illustrate proper use of articles and conjunctions?

Ans:(b)Bertha decided to change a locks of her house after burglars stole a computer or an oil painting. 

36. Choose the series of pronouns that best completes the following sentence.Don’t ________ think Larry should call ________ wife if ________ is going to be late for dinner?

Ans:(a) you, his, he 

37. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.Jack, leaning casually ________ the tree, watched as Sally walked slowly ________ him.

Ans:(a) against, toward 

38. Choose the series of verbs that best completes the following sentence.Everyone __________ too busy cooking and __________ the campsite __________ the family of bears __________ from the woods.

Ans:(d)was, setting up, to notice, watching 

39. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.Of the two books, Sam’s is definitely the __________ ; however, even though Sandra’s didn’t turn out as __________ as expected, she still did a __________ job of writing it.

Ans:(a)better, well, good 

40. Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.Those who are not wise ____________ .

Ans:(c)need not to be necessarily stupid 

41. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.Whiskey, my pet squirrel, jumped ________ my head and ________ the windowsill.

Ans:(a)over, onto 

42. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.We were surprised when the ________ parade ________ turned into a ________ party!

Answers: (a) dull, suddenly, wild

43. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.would I have it anything if had . I you known said would not bother

Ans:(b) I would not have said anything if I had known it would bother you. 

44. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.Neither we ________ Sal, our neighbor, could understand ________ it had been our dog Rover or Sal’s cat’s kittens _________ had destroyed all the flower beds in the middle of _______ night.

Ans:(a)nor, whether, that, the 

45. Which of the following sentences illustrate(s) the proper use of commas?

Ans: a and b 

46. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.work. is always to brother willing not My

Ans:(b) My brother is not always willing to work.

47. Choose the series of articles and conjunctions that best completes the following sentence.I think Fran could be ______ great public speaker, _______ she is still too shy to try it.

Ans:(b) a, but 

48. Choose the verb that best completes the following sentence.Do you know if Harlon ____________Japanese before moving to Japan?

Ans:(a) has studied 

49. Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.The excited children, who had run toward the loud _____________ .

Ans:(d)music, told the others about the ice cream truck outside 

50. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.I think Pamela deserves to be punished for her __________ stupid and __________ behavior.

Ans:(c) totally, irresponsible 

51. Which of the following sentences illustrates correct usage of articles and conjunctions?

Ans:(c) For my birthday, I would like a book, an hourglass, and the keys to a new boat. 

52. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence. While __________ of our relatives live on the __________ hill in the county, __________ of our friends live in the __________ __________ areas of the valley.

Ans:(c)many, windiest, most, more, protected 

53. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.The helium-__________ balloon rose __________ into the air; the villagers knew then that their __________ leader was off on another mission.

Ans:(c)powered, powerfully, powerful 

54. Choose the phrase that best completes the sentence below without creating a run-on sentence.Mr. Peach has sent his four children to Ivy League colleges __________ he has sacrificed his health working day and night in that dusty factory.

Ans:(c) however 

55. Which of the following sentences illustrates correct pronoun usage?

Ans: None of the above 

56. Read the following question and choose the response that uses the correct corresponding verb tense.Will you be going to the company picnic this year?

Ans:(c) Yes, and I plan on swimming, fishing, and eating all day!

57. Complete the following sentence by choosing the phrase with the best word order from the options given.Only after they had completed an exhaustive study __________ how to adapt the technology to the needs of our company.

Ans:(c)they did begin to understand 

58. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.The archaeologists were ________ to discover such a __________ and __________ _________ artifact at that mostly uncovered site.

Ans:(b)amazed, rare, incredibly, beautiful 

59. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.sleeping likes the . midday Katie until on weekends

Ans:(e) Katie likes sleeping until midday on the weekends. 

60. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.”Sharon must go to the bank today,” said Albert.

Ans:(d)Albert said Sharon had to go to the bank that day. 

61. Choose the series of adjectives and adverbs that best completes the following sentence.The _______ , _______ odor was ________ coming from the chemistry lab up the street.

Ans:(d)nasty, pungent, clearly 

62. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.”I can meet with you at noon,” said Peter.

Ans:(c) Peter said he could meet with me at noon. 

63. Which of the following sentences is punctuated correctly?

Ans:(d) “Come here,” she said, “and let me get a good look at you.” 

64. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.last what ! it’s did you night, over After

Ans:(b)After what you did last night, it’s over! 

65. Change the following sentence from a quotation to indirect speech.”It may snow tomorrow,” he said.

Ans:(d) He said it might snow the next day. 

66. Rearrange the following words to create the most logical and grammatically correct sentence.with can’t phone . on Whenever always to the time spend I speak I my friend , him

Ans:(e) Whenever I can’t spend time with my friend, I always speak to him on the phone. 

67. Choose the series of prepositions that best completes the following sentence.Charlotte knew ___________ the secret investigation _________ her past, but she closed her eyes to it and pretended it wasn’t happening.

Ans:(a) of, about 

68. Which of the following sentences illustrates the proper use of parallel construction?

Ans:(d)Tatiana declared that the people in her office are smarter than the people who work in Tad’s office. 

69. Which of the following sentences illustrates correct verb and verb tense usage?

Ans:(c) Until the snow melts, the train will not be able to move. 

70. Which of the following sentences illustrates the proper use of apostrophes?

Ans:(a)Helga borrowed her friend’s skates for the day; however, she failed to return them.

1 মন্তব্য(গুলি):